Széchenyi Terv Plusz
Új ModulWood házrendszer és térmoduláris házgyár – Pályázat: BUILD IT Mérnökiroda Zrt.

1. A kedvezményezett neve: BUILD IT Mérnökiroda Zártkörűen Működő Részvénytársaság

2. A fejlesztés tárgya, célja: ModulWood ház rendszer, térmoduláris házgyár üzem fejlesztése

3. A szerződött támogatási összeg: 406 500 000 Ft feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatás

4. A projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.1.2-21-2022-00053

5. A projekt tartalmának részletes bemutatása: 

A BUILD IT Mérnökiroda Zrt. jelentős növekedést felmutató vállalkozásként az elmúlt időszakban mind kollegáinak, mind pedig munkáinak számát évről évre nagy mértékben növelte. A társaság 2015-ös megalakulása óta minden évben megduplázta árbevételét, és ezzel egyidőben a munkavállalók száma is egyenesen arányosan növekedett az árbevétel függvényében. A vállalkozás szerződéses állománya a következő évekre nézve az eddigi tendenciának megfelelő növekedést mutat. A BUILD IT Mérnökiroda Zrt folyamatos növekedési potenciálja lehetőséget nyújt arra, hogy az építőiparban új értéket teremtsen, mely a további gyarapodást is elősegíti. Pozíciónkat nem csak tartani, de javítani is szeretnénk a piacon, amelyhez elengedhetetlen, hogy cégünk egy saját, új, innovációs termékkel álljon elő, mely termék tükrözi az elmúlt évek alatt megszerzett tapasztalatainkat, tudásunkat. A ModulWood elnevezésű termékcsoportunkkal alapjaiban szeretnénk megváltoztatni a házépítésről kialakított elképzeléseket, sztereotípiákat. Ilyen termék a magyar piacon jelenleg nincs!

A BUILD IT Mérnökiroda Zrt. 2022-ben sikeresen pályázott a Magyar Multi Programban. A projekt elnevezése: ModulWood házrendszer, térmoduláris házgyár üzem fejlesztése. A pályázat lehetőséget ad arra, hogy a ModulWood termékcsalád előállításához szükséges gyártói tevékenységet biztosító üzem és eszközparkja létrejöjjön. A beruházásnak köszönhetően képesek leszünk a ModulWood termékcsalád házrendszer elemeit olyan körülmények között gyártani, amellyel biztosítható az a minőségi szint, amely korunkban elvárható és manuális technológiával már nem kivitelezhető. Ezen lépés lehetőséget teremt vállalkozásunk számára, hogy a jövőben olyan multi vállalkozássá váljon, amely alapvetően állandó innovációra épít és meghódítja a klasszikus építőipari tevékenységek piacát. Célunk, hogy az ország vezető moduláris ház gyártó és építő cégévé váljunk, majd terjeszkedni tudjunk a régióban is, ezzel együtt pedig az, hogy itthon és külföldön egyaránt népszerűvé tegyük a CLT házakat. Terveink között szerepel a brand építés, illetve új partneri kapcsolatos kialakítása. Szeretnénk, ha a BUILD IT egy olyan márkanév lenne a jövőben, ami egyet jelent a CLT moduláris házgyártással.

6. A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2024.09.22.

További információért látogasson el a project dedikált oldalára www.modulwood.hu illetve írjon, vagy hívjon bennünket: info@modulwood.hu , +36304239650

Add Your Comment